Ухание на жена | Парфюмна и тоалетна вода

Ароматът не е единичен материал с ясно определени свойства, а по-скоро e смес от отделни химикали, всеки от който има свои собствени уникални качества. Най-важните свойства на ароматизаторите е тяхната летливост, полярност, повърхностна активност и стабилност.

Думата парфюм произлиза от латинското „per fumum“, което означава чрез дим. Парфюмерия или изкуството на правейки парфюми, започва в древна Месопотамия и Египет и е допълнително усъвършенстван от римляните и Персите. Първият модерен парфюм, направен от ароматизирани масла, смесени в алкохолен разтвор, е направен през 1370 г. и е бил известен в цяла Европа като Унгарска вода. Изкуството на парфюмерията процъфтява в Ренесансова Италия, а по- късно Франция бързо се превръща в европейски център за производство на парфюми и козметика, което продължава и до днес.

Комбинацията от таланта на парфюмера създател и техническият персонал, които работят в тясно сътрудничество, са предпоставките за създаването на успешен търговски продукт. Съвременните производители на парфюмерия използват широка палитра от естествени и синтетични химикали. Експлозивният растеж на този отрасъл беше възможен благодарение на огромното развитие на органичната химия в края на 20 век.

Бъдете оптимистичната, модерна и самоуверена жена с тези прекрасни аромати. Направете вашият избор тук, защото всички продукти са оригинални и на добри цени.

Българският онлайн пазар
Logo
Shopping cart