Продукти с човешкия хормон на растежа

Използване на продукти с човешкият хормон на растежа

Човешкият хормон на растежа (ЧХР), е хормон, използван от организма за стимулиране на развитието. Хормонът е специфично свързан с растежа и промените на детето към зряла възраст.

Какво общо има ЧХР с анти-стареенето и защо се произвеждат  продукти против стареене,  съдържащи ЧХР? Успоредно с насърчаването на растежа и развитието на човека, ЧХР може да се използва и за контрол на други вътрешни системи. Той може конкретно да се насочи към метаболитните функции на тялото и да помогне за контролиране на реакцията на организма ни към складирането на мазнини. Това означава, че употребата на ЧХР може да предизвика повишаване на метаболитната функция и ускоряване на разграждането на мазнините. За мнозина това е възстановяване на по-младежки функции на тялото.

Защо да се прави продукт против стареене с ЧХР?

Отговорът, който вероятно ще чуете, когато попитате някого, е, защото хората искат да изглеждат и да се чувстват по-млади. Много проучвания показват, че ЧХР може да доведе до голяма степен такъв ефект. През последните години с напредването на медицината лечението с ЧХР става все по-често срещано и много хора могат да получат добавка с ЧХР под една или друга форма без съгласието на лекар.

Всичко това звучи изключително обещаващо и изследването на ефекта на анти-стареещи продукти с ЧХР продължава. Употребата обаче, на който и да е хормон, има и нежелани реакции. Затова всеки, който иска да приема продукт с ЧХР, трябва да осъзнава всички възможни последствия. Тялото на човек е деликатна машина и всичко, което се добавя в повече, може да наруши баланса и да му навреди.

Проучете добре какво ще използвате

Първоначално продукти с ЧХР са направени за лечение и балансиране на тези, които имат дефицит на хормона, а по-късно разширяват приложениието му.

Винаги обмисляйте дозировката, когато се отнася до всеки такъв продукт против стареене, като прекалено високата доза, особено при човек, който вече може да има допълнителен ЧХР в системата си, може да причини нежелани и опасни странични ефекти. За лечение с хормони е необходима консултация с лекар.

По-долу ви предлагаме богато разнообразие на продукти против стареене.

Българският онлайн пазар
Logo
Shopping cart