Ниски цени високо качество от Delia

КАЧЕСТВОТО НА ДЕЛИЯ/Delia

Това е фирмата, която е сертифицирани по ISO 9001 и GMP (ISO 22716) за всички процеси. Осъществява контрол на качеството по време на целия производствен процес, от придобиване на съставки чрез производство, до дистрибуция на продукти. Крайното качество на продукта се тества в техните собствени лаборатории. Съответствието с регулаторните норми на ЕС и FDA се определя от нашия регулаторен отдел. и вътрешен оценител на безопасност.

МОДЕРНА ТЕХНОЛОГИЯ

Фирмата използва производствени машини, доставени от известни световни производители. Техните оригинални иновативни формули са базирани на най-висококачествените съставки от надеждни доставчици.

ТРАДИЦИЯ В КОЗМЕТИКАТА
Фирмата стартира производство през 1989 г., когато д-р Йозеф Шмич, учен и преподавател в Техническия университет в Лодз, решава да използва страстта си към химията в бизнеса. Компанията започна с една лаборатория, която е била активна само в един сегмент от пазара за красота – оцветяване на косата. Продължаващият успех позволи бързо разширяване. Днес те произвеждат продукти от всички категории козметика, включително и нестандартни продукти.

 

Българският онлайн пазар