Как да бъдем устойчиви купувачи 2020

 

Защо трябва да бъдем устойчиви купувачи?

Повече от 25 години отдавам голяма част от свободното си време за по-устойчив живот на хората и за опазването на планетата. Това включва множество от екологични дейности, проекти, публикации, включително и изработване на уебсайтове. Мисля, че добър пример за това са сайтовете: – https://nezeh.com/ , https://eco-spa.info/ и https://ecosw.eu/ .
Независимо за какво става въпрос, във всяка една сфера на живота има какво да се направи. Негодуваме от качеството на въздуха и/или храните, но какво правим за да ги подобрим? Време е всички ние да започнем да правим по-съзнателен избор, когато ни предстои да взимаме някакви решения:

  • къде и в какви хотели да почиваме;
  • с какво да пътуваме (разбира се ако имаме подходяща алтернатива);
  • какво и от къде да пазаруваме?

Бъдете уверени, че нашите действия (на всички хора) са тези, които оказват няй-голямо влияние върху планетата. Това е лесно разбираемо и не е нужно да обяснявам защо.
Така както направих изследване за хотелите, които допринасят най-много за устойчивото развитие на планетата, така може да публикуваме и производителите и марките, които допринасят най-много за това. Не се съмнявайте, че насочеността на нашият избор, ще формира в производителите стремеж да удовлетворят нашите вкусове и желания.
Ние, хората притежаваме неограничена сила, но понякога не се замисляме и нямаме волята да се борим за добрите си идеи. Погълнати в ежедневието, замислени за ежедневните ни проблеми, понякога ние пропускаме важността на някой по-различни решения и действия от наша страна.
Имайки предвид темата на уебсайтът, ествествено е да се концентрираме повече и най-вече върху това:-  Как да бъдем устойчиви купувачи? В следващата публикация ще пиша за това, което вече споменах.

Българският онлайн пазар
Logo
Shopping cart