За нас

За нас

Кои сме ние и какво искаме да постигнем

Ние сме малък екип от хора, стремящи се да засилим още повече конкуренцията в електронната търговия и така да улесним максимално потребителите при избора на продуктите. Обявите съдържат колекция от търговски марки, които са доказани и водещи такива не само у нас, а и по света.

Нашият сайт се стреми да помагне на хората да намерят всичко, което търсят в техните местни общности и не само. Така се създават връзки, като се създава свят, в който хората споделят повече и губят по-малко.

Хората, които искат да се свържат и търгуват, посещават нашият сайт, защото е забавен, лесен за използване и изграден на доверие.

Нашата цел е да представим колекция от търговски марки и производители, както и втора употреба от хората, като целта е да се създаде свързана търговия, активирана от хората, поддържана от технологии и отворена за всички.

Основни принципи

Доверието и безопасността са в основата на нашата работа. Предлаганите марки дрехи, предвид разнообразието и обема на търговията и търговците, действат в рамките на закона и отговорностите, които идват заедно с уникалните изделия на нашият местен пазар.

Българският онлайн пазар
Logo
Shopping cart