Доставка & Връщане

Доставка и връщане

Доставка

Поръчаната стока се доставя на посочен от клиентът адрес за доставка, подходящо опакована.

Разходите по доставка са за сметка на клиента.

ИМАЙКИ ПРЕДВИД, ЧЕ ПРОДАВАЧИТЕ НА САЙТА СА МНОГО, ВЪЗМОЖНО Е НЯКОЙ ОТ ТЯХ ДА ИЗБЕРАТ ДРУГА КУРИЕРСКА ФИРМА. УВЕРЕНИ СМЕ, ЧЕ ТОВА ЩЕ БЪДЕ ВЪВ ВАШ ИНТЕРЕС. В СЛУЧАЙ, ЧЕ ИМАТЕ ЛИЧНИ ПРЕДПОЧИТАНИЯ, ПИШЕТЕ НИ ИЛИ НИ ПОЗВЪНЕТЕ.

С цел подобряване обслужването на клиентите и намаляване сроковете на доставка, онлайн магазинът предлага категория ДОСТАВКА 24 часа. Всички продукти, могат да бъдат поръчани и доставени на следващ работен ден. Сумата за транспортни разходи не е фиксирана.

Купувачът може да прегледа стоката при получаване. Ако имате забележки, моля Ви свържете се с нас, преди да решите какво да направите. Запознайте се и с Правила § Условия

Стойността на вашата поръчка плюс цената на доставка заплащате при получаване на пратката.

Условия за връщане на суми

Платената сума за полученият продукт не се възстановява, ако продуктът е прегледан при получаване и не са направени забележки. Тук не се имат предвид гаранционните условия, ако има такива.

УПОТРЕБЯВАНИТЕ СТОКИ нямат гаранционни условия!

Анулиране / Връщане / Политика за обмен

Продуктът може да се върне, ако е повреден при транспортирането или е различен от поръчаният, както и в случаите, които са регламентирани в Българското и Европейско законодателство. В случай, че се намери дефект, който не е отразен на снимките, моля Ви да ни позвъните.

Българският онлайн пазар
Logo
Shopping cart